Нашите услуги

1.
Преинсталация на операционна система

Всички знаем, че рано или късно операционната система на компютъра ви трябва да бъде преинсталирана/обновена. Някои хора го правят профилактично, за да запазят бързодействието си на компютъра, други пък защото самата операционна система е спряла да работи. Без значение в коя от тези групи попадате, то преинсталацията на операционната система на компютъра Ви в даден момент е неизбежна. Ние работим както с операционната система - Windows, така и с Linux.

2.
Почистване на компютър

Забавянето на един компютър може да бъде и в следствие на натрупан прах и мръсотия по неговите компоненти. Това също така е доста опасно за Вашият компютър. В следствие от натрупания прах, частите започват да се охлаждат по-трудно. Работейки компютъра с по-височки от нормалните температури, може да се окаже пагомно за неговите компоненти. Честото почистване на вашия компютър е важно, а ние имаме знанията и необходимата апаратура, за да го направим.

3.
Асемблиране на настолен компютър

Много хора не са на ясно, че една готова конфигурация често излиза по-скъпа, отколкото сглобена на части. Сглобявайки един компютър част по част не само би Ви излезнало по-евтино, но също така Ви дава възможност Вие самите да подберете неговите компоненти спрямо Вашите нужди. Дали ще бъде за работа или за забавление определяте Вие, като в зависимост от това се формира цената на компютъра. Разбира се, за да бъде сглобен компютър част по част, то самите части трябва да бъдат съвместими една с друга и да отговарят на определени изисквания.

4.
Оптимизиация на операционната система

Както по-горе прочетохте с течение на времето една операционна система започва да става все по-бавна и по-бавна. Това е така, защото докато вие работите на Вашия компютър той събира информация и я запазва в паметта си. С течение на времето тази информация става огромна като количество. И когато на него му трябва точно дадено нещо, той трябва да премине през огромна част от тази информация (в голям процент от нея безполезна), което разбира се отнема време. Разбира се, една преинсталация на операционната система би могла да разреши този проблем, но трябва да се има в предвид, че при преинсталиране огромна част от софтуера, който вие сте инсталирали се губи. Ние можем да ви помогнем за оптимизирането на вашият компютър без да се налага преинсталиране. Ние ще изтрием ненужната информация от компютъра и ще премахнем зловредния софтуер (вируси, които в не малка част от случаите причиняват голямото забавяне на операционната система).

5.
Изработка на Уеб сайт

Представянето на една фирма в интернет пространството трябва да отговоря на Вашия имидж. Подходящо избрана концепция, с красив и стилен дизайн биха оставили изключително добро впечатление във Вашите потенциални клиенти. Интернет сайта позволява „перманентно” запознаване между Вас и вашите бъдещи клиенти.
Ние имаме познания по HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript. Работим също така с готови продукти като WordPress, Joomla и т.н.
В случай, че сте заинтересовани не се колебайте да се свържете с нас.